Skoči na glavno vsebino

PRAZNIČNI DECEMBER NA POŠ SUŠJE

Mesec december je prav poseben mesec in tak je tudi za otroke, ki obiskujejo podružnično šolo v Sušju. Kot vsako leto do sedaj se je naša šola ovila v praznične barve, postavili smo smrečice, jih okrasili in na njih prižgali lučke, okna nam krasijo snežinke in zasnežene smreke.

Že v začetku decembra smo izdelali skoraj 200 voščilnic, ki smo jih poslali v Pakistan, Tajvan, Kanado, Rusijo, Japonsko, Litvo in Belorusijo. Naša šola namreč letos prvič sodeluje pri projektu iEarn. Z otroki iz naštetih držav smo se dogovorili, da si izmenjamo božično-novoletne voščilnice. Nekaj smo jih že dobili nazaj in vsake posebej smo bili zelo veseli.

Tudi letos smo pripravili tradicionalni božično-novoletni bazar. Prav vsi učenci so sodelovali pri izdelovanju različnih izdelkov, okraskov in voščilnic. Vse to je bilo izdelano natančno, skrbno in predvsem z veliko ljubezni. Da smo privabili kupce v naše konce, smo za obiskovalce pripravili nekaj pesmic, recitacij in skupinski ples. Otroci so se najbolj razveselili obiska Božička, ki jim je prinesel polno košaro sladkarij. In kljub temu, da smo morali stati na razdalji, nam je bilo toplo pri srcu, ko smo videli zadovoljne obraze naših nastopajočih in obiskovalcev.

Za pomoč pri načrtovanju in izvedbi našega bazarja se vsem najlepše zahvaljujemo.

Želimo vam lepe in tople prihajajoče praznike, leto 2022 pa naj bo:

 

Simpatično

Radostno

Energično

Čudovito

Navdihujoče

Optimistično

 

Impulzivno

Nagajivo

 

Zabavno

Dramatično

Radodarno

Atraktivno

Veselo

Opazno

 

Učenci in učiteljice POŠ Sušje

Dostopnost