Skoči na glavno vsebino

MEDOBČINSKE PRVAKINJE V NOGOMETU

Med svetovnim prvenstvom v nogometu, v sredo, 23.11.2022 se je v športnem centru Ribnica odvijalo medobčinsko prvenstvo v nogometu za deklice letnik 2008 in mlajše. Na tekmovanju so sodelovale ekipe štirih osnovnih šol. OŠ Antona Debeljaka Loški potok, OŠ Zbora odposlancev Kočevje, OŠ Ob Rinži Kočevje in OŠ dr. Franceta Prešerna Ribnica.

V prvi tekmi sta se pomerili ekipi OŠ Antona Debeljaka Loški potok in OŠ Ob Rinži Kočevje. Rezultat je bil 1:0 za ekipo OŠ Antona Debeljaka. V drugi tekmi so se naše učenke  pomerile z ekipo OŠ Zbora odposlancev Kočevje. Že v začetku tekme so prevzele pobudo in tekmo dobile z rezultatom 1:0.  

Sledila je tekma poraženih ekip za 3. in 4. mesto. Zmagala je ekipa OŠ Zbora odposlancev. Naše učenke pa je čakala finalna tekma proti OŠ Antona Debeljaka. Nepopustljivost in borbenost naših učenk se je obrestovala in na koncu tekme so slavile z rezultatom 3:0. Z dvema zmagama in brez prejetega zadetka so postale MEDOBČINSKE PRVAKINJE. Čestitamo vsem učenkam, ki so nastopile v ekipi naše šole.

 V EKIPI NAŠE ŠOLE SO NASTOPALE: Lana Poje Mihelič, Kiara Košir, Maja Debelak, Tjaša Tanko, Katarina Klun, Gaja Henigman, Blatnik Tija, Tinkara Prelesnik, Šega Mija, Seferović Sara, Klun Zoja, Lesar Neli

REZULTATI MEDOBČINSKEGA TEKMOVANJA V NOGOMETU

ZA UČENKE, L. 2008 IN MLAJŠE

 

PREDTEKMOVANJE

OŠ dr. Antona Debeljaka Loški potok : OŠ Ob Rinži Kočevje               1:0

OŠ Zbora odposlancev Kočevje : OŠ dr. Franceta Prešerna Ribnica    0:1

 

TEKMA ZA 3. IN 4. MESTO

OŠ  Ob Rinži : OŠ Zbora odposlancev                                                  0:3

                                                   

TEKMA ZA 1. IN 2. MESTO

OŠ dr. Antona Debeljaka : OŠ dr. Franceta Prešerna                          0:3

 

 

KONČNI VRSTNI RED:

MESTO  
1. OŠ DR. FRANCETA PREŠERNA RIBNICA
2. OŠ DR. ANTONA DEBELJAKA LOŠKI POTOK
3. OŠ ZBORA ODPOSLANCEV KOČEVJE
4. OŠ OB RINŽI KOČEVJE

 

Učitelj Aleš Pugelj

Dostopnost