Skoči na glavno vsebino

Naj športnik in naj športnica šole

Letos smo že petič na OŠ dr. Franceta Prešerna Ribnica uspešno izpeljali projekt Naj športnik in naj športnica šole. Projekt smo vodili učitelji športa. Lotili smo se ga z namenom vzpodbujanja športa, povečanja številčnosti na športnih tekmovanjih, dviga kvalitete športnih rezultatov in nagrajevanja naporov in športnih dosežkov. Ustvarjanje pogojev za kakovostno preživljanje prostega časa mladih s športom je namreč ena pomembnejših nalog vseh, ki delamo z mladimi. Hkrati pa nastopi učencev na najrazličnejših športnih tekmovanjih še dodatno dvigajo ugled  naše šole. Projekt je trajal od začetka šolskega leta pa vse do konca.

Naziv športnik in športnica šole lahko pridobita učenec in učenka šole, ki tekmujeta za šolo v posamičnih ali ekipnih športih na medobčinskih, področnih in državnih šolskih športnih tekmovanjih za učence in učenke od 6. do 9. razreda. Tekmovanja pa morajo potekati pod okriljem Zavoda za šport Slovenije ali v organizaciji učiteljev matične šole.    

Največ točk in s tem naziv naj športnik šole si je v letošnjem šolskem letu pridobil  učenec 9. razreda  Tian Kucler.

Največ točk in s tem naziv naj športnica šole si je v letošnjem šolskem letu pridobila  učenka 9. razreda Lana Poje Mihelič.

Obema dobitnikoma iskreno čestitamo in jima želimo še naprej uspešno športno pot.

ČESTITAMO

                                                                Izvajalec projekta: aktiv športa

Dostopnost