Skoči na glavno vsebino

Šport za zdravje v zimskem pohodu

Tako kot vsako leto izvajamo kot enega izmed rednih programov športa v okviru športa za zdravje tudi zimski pohod. Ker nas je letos mati narava dokaj zgodaj obdarila s snegom, smo se za pohod odločili v torek 20.12.2022.

Ko smo se zbrali teden nazaj pri športu za sprostitev nas je pričakalo pravo zimsko vreme. No danes pa se je že poznala napoved, da se bo bodo temperature kar pošteno dvignile nad ničlo. In res je bilo tako. No pa nič ne de, mi smo se vse eno odpravili po začrtani poti, ki nas je zopet vodil proti Francetovi jami. Pohodna pot je bila še vedno obdana s snegom, ki pa ji je kar močno tokrat ponagajalo blato. No to nam ni delalo posebnih težav, da se ne bi prebili do prvega postanka pri Francetovi jami, kjer smo malo poklepetali, nato pa se urno odpravili naprej  proti » Seljanu«. Od tam pa nas je pot po glavni poti vodila nazaj proti šoli. Tako smo se varno vsi celi vrnili domov. In smo opravili še z zadnjo aktivnostjo v tem koledarskem letu.

Vsi učenci in učitelji športa vsem želimo vesele praznike in obilo sreče in zadovoljstva tudi v letu 2023, ki nam bo kmalu odprlo vrata, kamor vstopamo polni optimizma in zadovoljstva.

Aktiv športa:

Tadej Levstek, prof.

Dostopnost