Skoči na glavno vsebino

ŠOLSKA SKUPNOST: NAGRADNI OGLED KINO PREDSTAVE V CINEPLEXXU

V torek, 21. 6. 2023, smo se učenci 6. e in 7. c zaradi zmage na dobrodelni akciji zbiranja zamaškov odpravili na zaslužen ogled filma v kino. Saj smo v obeh razredih zbrali enako število zamaškov, in sicer po 44 vreč.

Iz Ribnice smo se z avtobusom odpravili okoli 14.00. Kljub temu da na avtobusu nismo uporabljali telefonov, smo se zelo lepo zabavali, veselili in pogovarjali ter uživali ob druženju.

V kinu smo gledali animirani film Spider-Man:Across the Spider-Verse. Glavna oseba je bil Miles Morales, ki je bil Spiderman. V filmu odkrije poseben planet, na katerem je bilo nešteto Spidermanov. Vsak od njih pa varuje svoj planet. Skupaj z njimi lovi zlobneže in na koncu filma spozna, da je družina najpomembnejša stvar na svetu. Film je trajal približno 2 uri in 20 minut. Zdi se mi, da smo ob gledanju vsi uživali. Film se mi je zdel zelo zanimiv in na neke trenutke tudi razburljiv. Zelo se že veselim, da izide naslednji del, saj se film na koncu zelo zaplete in bo naslednji del zagotovo še bolj vznemirljiv.

Po filmu smo se odpravili v restavracijo McDonald’s. Tam smo se dobro okrepčali in se pogovarjali o vseh lepih dogodkih tega leta in o ogledanem filmu ter se imeli zelo lepo. Razpravljali smo o vsem mogočem, uživali ob dobri hrani in vsi smo bili veseli, da smo lahko jedli okusno večerjo in se zraven družili s svojim dobrimi prijatelji.

Ob približno 18.30 smo se iz Supernove Ljubljana-Rudnik odpravili proti domu. Vsi smo bili veseli ogleda filma in izleta v Ljubljano, tako da smo domov prišli vsi navdušeni in polni novih vtisov.

Ker vemo kako težko in drago je organizirati takšen izlet, se zahvaljujemo ravnateljici, da je obema razredoma omogočila prečudovit izlet, ki nas je še bolj zbližal.

 

Luka Kljun, 6. e

Dostopnost