Skoči na glavno vsebino

Kulturna prireditev v ribniškem vrtcu, 8. 10. 2024

V torek, 8. oktobra 2024, dopoldne smo s kulturno prireditvijo v ribniškem vrtcu obeležili svetovni dan vzgojiteljev in učiteljev, ki ga sicer praznujemo 5. oktobra, ter teden otroka, ki je letos potekal od 7. do 13. oktobra.

Celotna prireditev je bila pevsko-plesno obarvana. Nastopili so: otroški pevski zbor 2. razreda pod mentorstvom učiteljice Brigite Gregorčič Lenarčič in ob klavirski spremljavi učiteljice Nataše Arko, učenke in učenci 1. c pod mentorstvom učiteljic Brigite Bobnar in Mirjane Kous ter mladinski pevski zbor pod mentorstvom učiteljice Nataše Arko. Program sta povezovali učenki Teja Korošec iz 8. b in Ema Lesar iz 6. d.

Glede na odziv publike predpostavljamo, da je bil namen našega obiska izpolnjen. Posebej razveseljujoč je bil pogled na vrtčevske otroke, ki so se nastopajočim nehote pridružili s popevanjem refrenov pesmi in posnemanjem plesnih gibov.

Ob tej priložnosti se zahvaljujem vsem, ki ste na kakršenkoli način sodelovali pri pripravi in izvedbi kulturnega dogodka, posebej pa ribniškemu vrtcu za prijeten sprejem in gostoljubje!

Več o dogodku naj spregovorijo priložene fotografije in videoposnetek.

Staša Ivanec, koordinatorica

 

 

 

 

 

Dostopnost